Azylový dům pro muže Speramus

Název poskytovatele: Návrat, o. p. s.
Sídlo organizace: Široká 304/68, Liberec 3

Telefon na azylový dům:  485 103 141, 601 505 233
E-mail:  socialni@opsnavrat.cz

www:  https://www.opsnavrat.cz/

Kategorie: , , Štítky: , ,

Popis služby: Azylový dům je určen pro muže ve věku nad 18 let, s trvalým pobytem především na území Libereckého kraje, kteří se dostali do nepříznivé sociální situace související se ztrátou bydlení.
Poskytujeme možnost bydlení na přechodnou dobu. Nabízíme podporu v rámci základního sociálního poradenství. Společně s uživatelem služby hledáme možnosti řešení jeho situace, převážně v oblasti bydlení a zaměstnání. Uživatele podporujeme při jednání s úřady a nabízíme zajištění materiální a potravinové pomoci.
Zájemce o službu musí být občanem EU starší 18 let. K poskytování služby je nutný platný občanský průkaz či cestovní pas. Zájemci o službu musí předložit potvrzení o bezinfekčnosti a v odůvodněných případech doporučení organizace, která mu službu zprostředkovala. Zájemce o službu musí disponovat finančními prostředky na uhrazení prvních pěti nocí (600 Kč). Smlouvu o poskytování sociální služby lze uzavřít pouze v pondělí - pátek v čase od 8:00 do 15:00 hodin.
Za poskytovanou službu hradí uživatel 120 Kč za noc. Zájemce o službu musí vždy uhradit platbu za prvních 5 nocí při uzavření smlouvy o poskytování sociální služby.

Adresa (kde se poskytuje):  Široká 304/68, Liberec 3, tel. 485 103 141
Druh služby: § 57 Azylové domy
Forma poskytování: pobytová
Cílová skupina: osoby bez přístřeší

Věková kategorie: služba azylového domu je určena pouze mužům od 18 let

Provozní doba: nepřetržitá