Ve Frýdlantu v Okružní ulici 1260 (budova pošty, vchod zezadu) poskytuje pracovník Sdružení TULIPAN služby pro osoby se zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním ve vztahu k umístění na pracovní trh a podpoře pracovního uplatnění v rámci projektu Na jedné lodi na Frýdlantsku, který je dotován z Operačního programu Zaměstnanost Plus.

Pro klienty, kteří vstoupí do projektu, je zdarma k dispozici:

  • individuální poradce – pomáhá lidem zmapovat jejich potřeby, pomůže řešit obtížné životní situace, doporučí vhodné odborné poradce, kteří jsou hrazeni z projektu,
  • psycholog – řeší s klienty jejich problémy psychického rázu, rozkrývá pozadí různých psychických obtíží, díky odbourání tenzí se klient cítí lépe,
  • dluhový poradce – napomáhá k řešení finančních potíží,
  • sociální pracovník – seznamuje klienty s možnostmi čerpání sociálních dávek, pomáhá vyplňovat potřebné tiskopisy např. žádost o důchod atd. 

V rámci projektu mohou být zájemci – osoby se zdravotním znevýhodněním/postižením zaměstnáni na placených pracovních praxích a na podporovaných pracovních místech.

Využijte pomocné ruky, kterou Vám nabízí projekt. Volejte na tel. č.: +420 775 802 270, nebo pište na: vesela@sdruzenitulipan.cz.